Θεσσαλονίκη: 47χρονος έκανε ντελίβερι χασίς στην παραλία με το... ποδήλατο

Θεσσαλονίκη: 47χρονος έκανε ντελίβερι χασίς στην παραλία με το... ποδήλατο

Ένας 47χρονος, κάτοικος Κάτω Περαίας Θεσσαλονίκης, διακινούσε χασίς στην παραλία με το ποδήλατο.

Ο δράστης, δρούσε ανενόχλητος τα τελευταία χρόνια, διακινώντας ναρκωτικά είτε με ραντεβού στο σπίτι του είτε με επιτόπια παράδοση στον χώρο που όριζαν οι πελάτες του.

Η δράση του έφτανε μέχρι και την Αγία Τριάδα, όπου μετέφερε τα ναρκωτικά με ποδήλατο, παραδίδοντάς τα σε σπίτια ή σε προκαθορισμένα σημεία στην παραλία.

Έπειτα από συγκέντρωση πληροφοριών και παρακολούθησή του, η Α΄ ΟΠΚΕ επενέβη και συνέλαβε τον 47χρονο επ’ αυτοφώρω κατά τη διάρκεια παράδοσης ναρκωτικών σε δυο κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, κατασχέθηκαν 1.287,08 γραμμάρια κάνναβης, τρία τσιγάρα εμπλουτισμένα με κάνναβη, ποσότητα μεθαδόνης και ναρκωτικά δισκία. Επιπλέον, βρέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 11.260 ευρώ, προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών, καθώς και ένα ποδήλατο και μία μοτοσικλέτα, τα οποία χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά των ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE