Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό θάνατο Έλληνα ράπερ - Λεπτομέρειες

Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό θάνατο Έλληνα ράπερ - Λεπτομέρειες

Θλίψη για τον θάνατο Έλληνα Ράπερ.

Ο ξαφνικός θάνατος του Μάνου Κουμαρτζή, γιου του τέως προέδρου απανταχού Λασιθιωτών Αθηνών, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και την τοπική κοινότητα του Αβδού στην Κρήτη.

Ο νεαρός άνδρας, που είχε αφήσει το στίγμα του τόσο στην κοινωνική ζωή του χωριού, όσο και στη μουσική σκηνή ως ο ράπερ «Αιφνίδιος», ενώ ήταν εξαιρετικός γνώστης και της γραφιστικής, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών.

Σύμφωνα με το neakriti.gr η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο χωριό Μέσα Λασίθι.

Συγκλονιστικά είναι και τα μηνύματα αποχαιρετισμού του 37χρονου στα social media με τους χρήστες να μην μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» από τη ζωή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE