Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό θάνατο Έλληνα ράπερ - Λεπτομέρειες

Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό θάνατο Έλληνα ράπερ - Λεπτομέρειες

Θλίψη για τον θάνατο Έλληνα Ράπερ.

Ο ξαφνικός θάνατος του Μάνου Κουμαρτζή, γιου του τέως προέδρου απανταχού Λασιθιωτών Αθηνών, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και την τοπική κοινότητα του Αβδού στην Κρήτη.

Ο νεαρός άνδρας, που είχε αφήσει το στίγμα του τόσο στην κοινωνική ζωή του χωριού, όσο και στη μουσική σκηνή ως ο ράπερ «Αιφνίδιος», ενώ ήταν εξαιρετικός γνώστης και της γραφιστικής, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών.

Σύμφωνα με το neakriti.gr η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο χωριό Μέσα Λασίθι.

Συγκλονιστικά είναι και τα μηνύματα αποχαιρετισμού του 37χρονου στα social media με τους χρήστες να μην μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» από τη ζωή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE