Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό θάνατο Έλληνα ράπερ - Λεπτομέρειες

Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό θάνατο Έλληνα ράπερ - Λεπτομέρειες

Θλίψη για τον θάνατο Έλληνα Ράπερ.

Ο ξαφνικός θάνατος του Μάνου Κουμαρτζή, γιου του τέως προέδρου απανταχού Λασιθιωτών Αθηνών, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και την τοπική κοινότητα του Αβδού στην Κρήτη.

Ο νεαρός άνδρας, που είχε αφήσει το στίγμα του τόσο στην κοινωνική ζωή του χωριού, όσο και στη μουσική σκηνή ως ο ράπερ «Αιφνίδιος», ενώ ήταν εξαιρετικός γνώστης και της γραφιστικής, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών.

Σύμφωνα με το neakriti.gr η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο χωριό Μέσα Λασίθι.

Συγκλονιστικά είναι και τα μηνύματα αποχαιρετισμού του 37χρονου στα social media με τους χρήστες να μην μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» από τη ζωή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE