Κένυα: Έξι πτώματα γυναικών εντοπίστηκαν σε χωματερή στο Ναϊρόμπι

Κένυα: Έξι πτώματα γυναικών εντοπίστηκαν σε χωματερή στο Ναϊρόμπι

Τα ακρωτηριασμένα πτώματα έξι γυναικών βρέθηκαν σήμερα σε μια χωματερή έξω από το Ναϊρόμπι, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι μάρτυρες αρχικά έκαναν λόγο για εννέα νεκρούς, όμως η αστυνομία διευκρίνισε στη συνέχεια ότι τα θύματα είναι έξι γυναίκες και ότι τα πτώματα βρέθηκαν «σε κατάσταση αποσύνθεσης».

«Ήταν τυλιγμένα σε νάιλον σακούλες, δεμένες με σκοινιά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η αστυνομία πιστεύει σε αυτό το στάδιο ότι οι γυναίκες δολοφονήθηκαν όλες με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο δεν έδωσε άλλες διευκρινίσεις.

Τα πτώματα έχουν μεταφερθεί στο νεκροτομείο προκειμένου να γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE