Κένυα: Έξι πτώματα γυναικών εντοπίστηκαν σε χωματερή στο Ναϊρόμπι

Κένυα: Έξι πτώματα γυναικών εντοπίστηκαν σε χωματερή στο Ναϊρόμπι

Τα ακρωτηριασμένα πτώματα έξι γυναικών βρέθηκαν σήμερα σε μια χωματερή έξω από το Ναϊρόμπι, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι μάρτυρες αρχικά έκαναν λόγο για εννέα νεκρούς, όμως η αστυνομία διευκρίνισε στη συνέχεια ότι τα θύματα είναι έξι γυναίκες και ότι τα πτώματα βρέθηκαν «σε κατάσταση αποσύνθεσης».

«Ήταν τυλιγμένα σε νάιλον σακούλες, δεμένες με σκοινιά», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η αστυνομία πιστεύει σε αυτό το στάδιο ότι οι γυναίκες δολοφονήθηκαν όλες με τον ίδιο τρόπο, ωστόσο δεν έδωσε άλλες διευκρινίσεις.

Τα πτώματα έχουν μεταφερθεί στο νεκροτομείο προκειμένου να γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

LIVE: Ήχησαν και πάλι οι σειρήνες στο Ακρωτήρι – «Σε εξέλιξη απειλή ασφάλειας» - Μαίνεται ο πόλεμος Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE