Καύσιμα: Να αναμένουμε νέες αυξήσεις ή μειώσεις; - Που κυμαίνονται οι τιμές και τα φθηνότερα πρατήρια

Καύσιμα: Να αναμένουμε νέες αυξήσεις ή μειώσεις; - Που κυμαίνονται οι τιμές και τα φθηνότερα πρατήρια

Θετικά είναι τα νέα για τους καταναλωτές όσο αφορά τις τιμές των καυσίμων αφού, μετά από τις πρόσφατες αυξήσεις που κατέγραψαν, φαίνεται να σταθεροποιούνται.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Πρατηριούχων, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ανέφερε ότι, την παρούσα στιγμή, είναι ήσυχη περίοδος, με τις τιμές να έχουν σταθεροποιηθεί.

Όπως ανέφερε ο κ. Χριστοδούλου, είχαμε δει αυξήσεις πριν περίπου 15-20 ημέρες ωστόσο, ούτε αυτή ούτε την προηγουμένη βδομάδα, έχουν σημειωθεί οι οποιεσδήποτε αυξομειώσεις.

Σχετικά με τις τιμές πετρελαίου διεθνώς, ο κ. Χριστοδούλου σημείωσε ότι εδώ και μέρες είναι σταθερές στα 86-87 δολάρια το βαρέλι, κάτι που αποτελεί θετική είδηση.

Που κυμαίνονται τώρα (12/7) οι τιμές και τα φθηνότερα πρατήρια

Σύμφωνα με το παρατηρητήριο λιανικών τιμών καυσίμων της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, την Παρασκευή (12/7), η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης 95 παγκύπρια ήταν € 1,507 με την φθηνότερη τιμή να ήταν €1,444 και την ακριβότερη € 1,569

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

Όσο αφορά την αμόλυβδη βενζίνη 98, η μέση τιμή της παγκύπρια ήταν € 1,572, με την φθηνότερη τιμή να είναι € 1,494 και την ακριβότερη € 1,719.

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

Σχετικά με το πετρέλαιο κίνησης, η μέση τιμή του παγκύπρια κυμάνθηκε στα €1,569, με την φθηνότερη να ήταν €1,494 και την ακριβότερη €1,625.

Δείτε τα φθηνότερα πρατήρια:

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις τιμές των καυσίμων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν: Η Λευκωσία με ξεκάθαρη ατζέντα, ο κατοχικός ηγέτης με εσωτερικές διαβουλεύσεις και αμφισημίες

Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη επίσημη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στις 9:30 στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ χωρίς την παρουσία του ΟΗΕ, ο Τουφάν Ερχιουρμάν, προχώρησε στη σύγκληση σύσκεψης του συμβουλίου πολιτικών κομμάτων των κατεχομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE