Απειλούσαν άλλα πρόσωπα και ζητούσαν χρήματα - Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση τοκογλυφίας

Απειλούσαν άλλα πρόσωπα και ζητούσαν χρήματα - Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση τοκογλυφίας

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 36 και 25 ετών, εναντίον των οποίων διερευνώνται, μεταξύ άλλων, αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, τοκογλυφία και αισχροκέρδεια, απαίτηση χρημάτων με απειλές και αρπαγή ή απαγωγή ή στέρηση της ελευθερίας.

Στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης στοιχείων, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των πιο πάνω προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορούσε στη λήψη χρηματικού δανείου από τρίτο πρόσωπο.

Οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για πέντε ημέρες.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE