Απειλούσαν άλλα πρόσωπα και ζητούσαν χρήματα - Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση τοκογλυφίας

Απειλούσαν άλλα πρόσωπα και ζητούσαν χρήματα - Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση τοκογλυφίας

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 36 και 25 ετών, εναντίον των οποίων διερευνώνται, μεταξύ άλλων, αδικήματα συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, τοκογλυφία και αισχροκέρδεια, απαίτηση χρημάτων με απειλές και αρπαγή ή απαγωγή ή στέρηση της ελευθερίας.

Στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης στοιχείων, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των πιο πάνω προσώπων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορούσε στη λήψη χρηματικού δανείου από τρίτο πρόσωπο.

Οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για πέντε ημέρες.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα σε πρώτο πλάνο: Κυπριακό, Φαίδωνος, η φωτιά που έφερε συγγνώμη και η αλλαγή με τις βιομετρικές ταυτότητες

Η εβδομάδα σε πρώτο πλάνο: Κυπριακό, Φαίδωνος, η φωτιά που έφερε συγγνώμη και η αλλαγή με τις βιομετρικές ταυτότητες

Το Κυπριακό, η δίκη του Φαίδωνα Φαίδωνος, η πυρκαγιά στο Καλό Χωριό και η αλλαγή δεδομένων στις νέες βιομετρικές ταυτότητες ήταν τα θέματα που ξεχώρισαν την εβδομάδα που πέρασε.

BEST OF TOTHEMAONLINE