Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ: «Χτυπήθηκα στο δεξί αυτί, ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα»

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ: «Χτυπήθηκα στο δεξί αυτί, ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα»

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε δήλωση μετά τον πυροβολισμό στη συγκέντρωση του στην Πενσυλβάνια. Ο πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος είπε ότι «πυροβολήθηκε» στο «πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού» και «έτρεξε πολύ αίμα».

Στην ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Truth Social, εξέφρασε τις ευχαριστίες του στη Μυστική Υπηρεσία και τις αρχές επιβολής του νόμου για την «ταχεία ανταπόκρισή τους».

«Το πιο σημαντικό, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ατόμου στη συγκέντρωση που σκοτώθηκε, καθώς και στην οικογένεια ενός άλλου ατόμου που τραυματίστηκε σοβαρά».

Ο Τραμπ συνέχισε: «Είναι απίστευτο ότι μια τέτοια πράξη μπορεί να γίνει στη χώρα μας. Τίποτα δεν είναι γνωστό αυτή τη στιγμή για τον δράστη, ο οποίος είναι πλέον νεκρός

Με πυροβόλησαν, μια σφαίρα μου τρύπησε το πάνω μέρος του δεξιού μου αυτιού. Ήξερα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν άκουσα έναν ήχο, πυροβολισμούς και αμέσως ένιωσα τη σφαίρα να σκίζει το δέρμα.

truthsocial

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορηματικό «όχι» της Υπ. Γεωργίας σε αγορά νερού από την Τουρκία μέσω κατεχομένων – Τι εξήγγειλε για κοινότητες και αγρότες

Κατηγορηματικό «όχι» της Υπ. Γεωργίας σε αγορά νερού από την Τουρκία μέσω κατεχομένων – Τι εξήγγειλε για κοινότητες και αγρότες

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση δεν εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς νερού από τον αγωγό που συνδέει την Τουρκία με τα κατεχόμενα έστειλε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE