Μυτιλήνη: Συνελήφθη λιμενικός που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του μπροστά στα 2 παιδιά του

Μυτιλήνη: Συνελήφθη λιμενικός που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του μπροστά στα 2 παιδιά του

Μπροστά στα δυο παιδιά του που καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου τους, χτύπησε χθές το πρωί την 33χρονη σύντροφο του, στέλεχος του Λιμενικού Σώματος ένας 46χρονος, στέλεχος επίσης του Λιμενικού.

Τα δυο παιδιά ήταν ένα τετράχρονο που είχε ο κατηγορούμενος με το θύμα και ένα 14χρονο από προηγούμενο του γάμο.

Ο 46χρονος συνελήφθη χτες από την Αστυνομία η οποία πληροφορήθηκε το συμβάν από εφημερεύοντες γιατρούς του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, όταν η 33χρονη απευθύνθηκε εκεί προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες γιατί έφερε θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο.

Όπως έγινε γνωστό αύριο το πρωί θα γίνει μεταγωγή του κατηγορουμένου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας, από τη Μυτιλήνη, στον Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE