Σέρρες: Συνελήφθη άνδρας για μη νόμιμη μεταφορά εννέα αλλοδαπών με κλεμμένο όχημα

Σέρρες: Συνελήφθη άνδρας για μη νόμιμη μεταφορά εννέα αλλοδαπών με κλεμμένο όχημα

Για μη νόμιμη μεταφορά εννέα αλλοδαπών συνελήφθη στην περιοχή των Σερρών αλλοδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά να οδηγεί όχημα και σε σήμα των αστυνομικών ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Λίγο αργότερα το όχημα ακινητοποιήθηκε, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, όπου διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει συνολικά εννέα αλλοδαπούς, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς το εσωτερικό της χώρας.

Για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 9η Ιουλίου 2024 στο Τμήμα Ασφάλειας Χαλανδρίου και έφερε εμφανώς πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες και κατασχέθηκαν, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE