Χωρίς ζώνη ασφαλείας ο άτυχος Ανδρέας – Σοκάρει η φωτογραφία από το σημείο του θανατηφόρου
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, με θύμα τον 80χρονο Ανδρέα Γεωργάκη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από της εφημερίδες BILD και Südwest Presse, έπειτα από έντονο διαπληκτισμό, ένας άνδρας σκότωσε με πυροβόλο όπλο τρία μέλη της οικογένειάς του και αυτοκτόνησε.
Η αστυνομία της περιοχής έχει αποκλείσει το σημείο, διαβεβαιώνει ωστόσο ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για τους πολίτες.
Δεκάδες οχήματα έκτακτης ανάγκης και ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο ενώ ελικόπτερα της αστυνομίας έκαναν κύκλους πάνω από την περιοχή.
Πριν γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για το περιστατικό, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπήχαν προειδοποιήσεις που καλούσαν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




