Έρχεται Κύπρο ο Δένδιας - Θα έχει συνάντηση με ΠτΔ και συνομιλίες με ΥΠΑΜ

Έρχεται Κύπρο ο Δένδιας - Θα έχει συνάντηση με ΠτΔ και συνομιλίες με ΥΠΑΜ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας, πραγματοποιεί σήμερα επίσκεψη στη Κύπρο, ανήμερα της 50ης επετείου από το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου, 1974.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και θα συναντηθεί με τον Υπουργό Άμυνας, Βασίλη Πάλμα.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι πριν τη συνάντηση Πάλμα - Δένδια νωρίς το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί επίσημη υποδοχή στον προαύλιο χώρο του κτηρίου του Υπουργείου Άμυνας. Ακολούθως οι δύο Υπουργοί θα έχουν κατ' ίδιαν συνάντηση στο γραφείο του Υπουργού. Στη συνέχεια θα παρακαθίσουν σε διμερείς συνομιλίες.

Με το πέρας των συνομιλιών θα γίνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Αργότερα ο κ. Δένδιας θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας θα γίνει επίσης δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Γεώργιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE