Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Αντιστασιακών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Αντιστασιακών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα στο Μνημείο Αντιστασιακών που βρίσκεται στο Πάρκο Προεδρικού Μεγάρου, όπου και κατέθεσε στεφάνι με αφορμή την επέτειο του πραξικοπήματος.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Μνημείου, και στην οποία, μεταξύ άλλων, παρέστη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου, τελέστηκε τρισάγιο από τον Χωρεπίσκοπο Μεσαορίας, ενώ στον χώρο κατέφθασαν δρομείς του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου», μεταφέροντας φλόγα εις μνήμη των πεσόντων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE