Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Αντιστασιακών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Αντιστασιακών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα στο Μνημείο Αντιστασιακών που βρίσκεται στο Πάρκο Προεδρικού Μεγάρου, όπου και κατέθεσε στεφάνι με αφορμή την επέτειο του πραξικοπήματος.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Μνημείου, και στην οποία, μεταξύ άλλων, παρέστη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου, τελέστηκε τρισάγιο από τον Χωρεπίσκοπο Μεσαορίας, ενώ στον χώρο κατέφθασαν δρομείς του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου», μεταφέροντας φλόγα εις μνήμη των πεσόντων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE