Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Αντιστασιακών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Αντιστασιακών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα στο Μνημείο Αντιστασιακών που βρίσκεται στο Πάρκο Προεδρικού Μεγάρου, όπου και κατέθεσε στεφάνι με αφορμή την επέτειο του πραξικοπήματος.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Μνημείου, και στην οποία, μεταξύ άλλων, παρέστη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου, τελέστηκε τρισάγιο από τον Χωρεπίσκοπο Μεσαορίας, ενώ στον χώρο κατέφθασαν δρομείς του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου», μεταφέροντας φλόγα εις μνήμη των πεσόντων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE