Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Αντιστασιακών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Αντιστασιακών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα στο Μνημείο Αντιστασιακών που βρίσκεται στο Πάρκο Προεδρικού Μεγάρου, όπου και κατέθεσε στεφάνι με αφορμή την επέτειο του πραξικοπήματος.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Μνημείου, και στην οποία, μεταξύ άλλων, παρέστη η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία του τόπου, τελέστηκε τρισάγιο από τον Χωρεπίσκοπο Μεσαορίας, ενώ στον χώρο κατέφθασαν δρομείς του Σωματείου «Περικλής Δημητρίου», μεταφέροντας φλόγα εις μνήμη των πεσόντων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. 

BEST OF TOTHEMAONLINE