Στο πένθος ο τέως Δήμαρχος Αραδίππου – Έφυγε από την ζωή αγαπημένο του πρόσωπο - «Στο καλό» - Πότε θα γίνει η κηδεία

Στο πένθος ο τέως Δήμαρχος Αραδίππου – Έφυγε από την ζωή αγαπημένο του πρόσωπο - «Στο καλό» - Πότε θα γίνει η κηδεία

Στο πένθος βυθίστηκε ο τέως Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης.

Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έφυγε σήμερα Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 από τη ζωή η πολυαγαπημένη του μητέρα Μυρούλλα Ανδρέα Ευαγγελίδου, σε ηλικία 86 ετών.

Το τελευταίο αντίο θα απευθύνουν συγγενείς και φίλοι, αύριο Τρίτη 16 Ιουλίου 2024  και ώρα 5.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά  στην Αραδίππου.

Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 4.00 μ.μ. μέχρι τις 5.00 μ.μ.    

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Αραδίππου.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE