Στον εισαγγελέα οι γονείς του 23χρονου ΑμεΑ που κατέληξε από θερμοπληξία στην Εύβοια

Στον εισαγγελέα οι γονείς του 23χρονου ΑμεΑ που κατέληξε από θερμοπληξία στην Εύβοια

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν οι γονείς του 23χρονου νεαρού με ειδικές ανάγκες, ο οποίος πέθανε από θερμοπληξία αφού έμεινε για ώρες στο αυτοκίνητό τους.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αμάρυνθο της Εύβοιας, το πρωί της Κυριακής. Οι γονείς συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης σε κίνδυνο.

Ο 23χρονος εντοπίστηκε από τους γονείς του, ξεχασμένος στο όχημά τους, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Οι Αρχές έχουν ζητήσει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία αναμένεται να ρίξει «φως» στα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 23χρονου, ο οποίος ζούσε με την οικογενειά του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.