Ιδού ο σταυρός που «μυρόβλυζε» στη Μονή Αββακούμ – Πού βρίσκεται σήμερα και πώς εξαπατούσαν τους πιστούς – Δείτε φωτογραφία

Ιδού ο σταυρός που «μυρόβλυζε» στη Μονή Αββακούμ – Πού βρίσκεται σήμερα και πώς εξαπατούσαν τους πιστούς – Δείτε φωτογραφία

Τον σταυρό του Αγίου Πορφυρίου που «μυρόβλυζε» στη Μονή Αββακούμ, ο οποίος βρίσκεται στην Μητρόπολη Ταμασού, επισκέφθηκε ο Θεολόγος, Θεόδωρος Κυριακού.

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο κ. Κυριακού, ανέφερε ότι είδε τον σταυρό του Αγίου Πορφυρίου τον οποίο προσκύνησε και μετά τον τοποθέτησε στην φανέλα του για να διαπιστώσει αν πράγματι ο σταυρός κολλάει όπως ισχυρίζονταν οι μοναχοί της Μονής Αββακούμ.

«Τοποθέτησα τον σταυρό καθώς στεκόμουν ενώ την ίδια κίνηση έκανε και πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Ταμασού», ανέφερε.

Όπως σημείωσε, «ο σταυρός έχει τέσσερις κομμένες γωνίες οι οποίες τον βοηθούν να γαντζωθεί και όχι να κολλήσει πάνω στις μπλούζες των πιστών».

«Άρα υπάρχει μια τεχνική σε αυτή την περίπτωση και όχι θαύμα», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «πλέον ο σταυρός έχει στεγνώσει και έχει σταματήσει να «μυροβλύζει».

Παράλληλα ανέφερε ότι, η μικρή Λάρνακα που είναι τοποθετημένος ο σταυρός έχει οξειδωθεί, όπως φαίνεται, από το μύρο, κατέληξε.

Δείτε φωτογραφία

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE