Ξέσπασε πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στη μάχη πέντε πτητικά μέσα - Δείτε βίντεο

Ξέσπασε πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στη μάχη πέντε πτητικά μέσα - Δείτε βίντεο

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) σε άγρια βλάστηση και δέντρα στο Φασούρι-Ασώματο, Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Κεττή «ανταποκρίθηκαμε για υποστήριξη των Βρετανικών Βάσεων καθότι είναι χώρος δικής τους επιχειρησιακής ευθύνης. Επιχειρούμε με δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς σταθμούς Λεμεσού. Στην πυρκαγιά επιχειρούν και επίγειες Πυροσβεστικές δυνάμεις των Βρετανικών Βάσεων. Την κατάσβεση υποστηρίζουν και τέσσερα αεροσκάφη πυρόσβεσης».

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, η φωτιά ακόμη να τεθεί υπό έλεγχο. Συμμετέχουν πέντε αεροσκάφη, ένα από το 84Sqn των Βρετανικών Βάσεων και τέσσερα από το Τμήμα Δασών. Παρευρίσκονται επίσης, τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα των Βρετανικών Βάσεων, δύο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και δύο από το Τμήμα Δασών.
 

Δείτε βίντεο:

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE