Ξέσπασε πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στη μάχη πέντε πτητικά μέσα - Δείτε βίντεο

Ξέσπασε πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στη μάχη πέντε πτητικά μέσα - Δείτε βίντεο

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) σε άγρια βλάστηση και δέντρα στο Φασούρι-Ασώματο, Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Κεττή «ανταποκρίθηκαμε για υποστήριξη των Βρετανικών Βάσεων καθότι είναι χώρος δικής τους επιχειρησιακής ευθύνης. Επιχειρούμε με δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς σταθμούς Λεμεσού. Στην πυρκαγιά επιχειρούν και επίγειες Πυροσβεστικές δυνάμεις των Βρετανικών Βάσεων. Την κατάσβεση υποστηρίζουν και τέσσερα αεροσκάφη πυρόσβεσης».

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, η φωτιά ακόμη να τεθεί υπό έλεγχο. Συμμετέχουν πέντε αεροσκάφη, ένα από το 84Sqn των Βρετανικών Βάσεων και τέσσερα από το Τμήμα Δασών. Παρευρίσκονται επίσης, τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα των Βρετανικών Βάσεων, δύο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και δύο από το Τμήμα Δασών.
 

Δείτε βίντεο:

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE