Στις φλόγες διπλοκάμπινο όχημα στη Λεμεσό - Ζημιές χιλιάδων ευρώ

Στις φλόγες διπλοκάμπινο όχημα στη Λεμεσό - Ζημιές χιλιάδων ευρώ

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη διπλοκάμπινο όχημα, στη Λεμεσό, μετά από φωτιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στο όχημα, που ανήκει σε εργοληπτική εταιρεία και οδηγείται από 38χρονο, έγινε αντιληπτή στη 1:50 τα ξημερώματα, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του.

Ο 38χρονος κατέσβησε τη φωτιά πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από εξετάσεις στη σκηνή εκτιμάται πως αυτή τέθηκε κακόβουλα.

Το όχημα υπέστη ζημιές ύψους περίπου 4 χιλιάδων ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE