Στις φλόγες διπλοκάμπινο όχημα στη Λεμεσό - Ζημιές χιλιάδων ευρώ

Στις φλόγες διπλοκάμπινο όχημα στη Λεμεσό - Ζημιές χιλιάδων ευρώ

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη διπλοκάμπινο όχημα, στη Λεμεσό, μετά από φωτιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στο όχημα, που ανήκει σε εργοληπτική εταιρεία και οδηγείται από 38χρονο, έγινε αντιληπτή στη 1:50 τα ξημερώματα, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του.

Ο 38χρονος κατέσβησε τη φωτιά πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από εξετάσεις στη σκηνή εκτιμάται πως αυτή τέθηκε κακόβουλα.

Το όχημα υπέστη ζημιές ύψους περίπου 4 χιλιάδων ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.