Στις φλόγες διπλοκάμπινο όχημα στη Λεμεσό - Ζημιές χιλιάδων ευρώ

Στις φλόγες διπλοκάμπινο όχημα στη Λεμεσό - Ζημιές χιλιάδων ευρώ

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη διπλοκάμπινο όχημα, στη Λεμεσό, μετά από φωτιά που φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά στο όχημα, που ανήκει σε εργοληπτική εταιρεία και οδηγείται από 38χρονο, έγινε αντιληπτή στη 1:50 τα ξημερώματα, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του.

Ο 38χρονος κατέσβησε τη φωτιά πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από εξετάσεις στη σκηνή εκτιμάται πως αυτή τέθηκε κακόβουλα.

Το όχημα υπέστη ζημιές ύψους περίπου 4 χιλιάδων ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE