Ποιος ανδρικός σωματότυπος «κρύβει» τον καλύτερο εραστή

Ποιος ανδρικός σωματότυπος «κρύβει» τον καλύτερο εραστή

Ένα γυμνασμένο ανδρικό κορμί αναμφισβήτητα μαγνητίζει τα βλέμματα και αποτελεί το αντικείμενο του πόθου για κάθε γυναίκα.

Μία νέα έρευνα όμως ανατρέπει τα δεδομένα και αποδεικνύει ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι .

Επιστήμονες του τουρκικού πανεπιστημίου Erciyes, διαπίστωσαν ότι οι άνδρες με «κοιλίτσα» είναι καλύτεροι εραστές, καθώς φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη αντοχή.

Οι ερευνητές μελέτησαν τη σεξουαλική συμπεριφορά 200 ανδρών και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι άτομα με υψηλότερο Δείκτη Μάζας Σώματος, έχουν αισθητά μειωμένο κίνδυνο να εμφανίσουν πρόωρη εκσπερμάτιση.

Οι άνδρες με μεγαλύτερο δείκτη Μάζας Σώματος και εμφανή κοιλιά άντεξαν κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ.

Παρότι το συμπέρασμα της έρευνας είναι παράδοξο, αποτελεί κοινή παραδοχή των επιστημόνων ότι η παχυσαρκία έχει πολύ σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία των ατόμων γενικότερα.

Πηγη: Οnmed.gr


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.