«Φτάνει. Yeter. Enough» - Το βίντεο της Κυβέρνησης για την τουρκική εισβολή

«Φτάνει. Yeter. Enough» - Το βίντεο της Κυβέρνησης για την τουρκική εισβολή

Με ένα σύντομο βίντεο που περιλαμβάνει σκηνές από την τουρκική εισβολή και το πρώτο πολεμικό ανακοινωθέν, στέλνει το δικό της μήνυμα για να τερματιστεί η παράνομη κατοχή στην Κύπρο, η Κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσαν το ίδιο βίντεο, με το μήνυμα που συνοδεύει να γράφει τη λέξη «φτάνει», στα ελληνικά, αγγλικά και τουρκικά.

«50 χρόνια Τουρκικής Κατοχής. "...τουρκικά αεροσκάφη άνευ προειδοποιήσεως,υπούλως και ανάνδρως εβομβάρδισαν το στρατόπεδον ΕΛΔΥΚ...". Φτάνει. Yeter. Enough».

Δείτε το Βίντεο:

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE