Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Το βρίσκω προβληματικό ένας 35άρης να είναι σε σχέση με μία 20χρονη»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Το βρίσκω προβληματικό ένας 35άρης να είναι σε σχέση με μία 20χρονη»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη εξέφρασε την άποψή της σχετικά με ζευγάρια που έχουν διαφορά ηλικίας πάνω από 10 χρόνια.

Το μοντέλο μίλησε σε βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι Raw στο TikTok κι εξήγησε πως θεωρεί προβληματικό να είναι ένας άντρας γύρω στα 35 του σε σχέση με μία κοπέλα 20 ετών.

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Ρε φίλε 20 με 35; Θα με πουν γιαγιά. Είναι πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας. Εμένα μου κάνει εντύπωση».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE