Γιάννης Μπέζος: Δεν πατάς ένα κουμπί και γίνεσαι απελευθερωμένος, είμαι μεγαλωμένος με στερεότυπα που προσπαθώ να ξεπεράσω

Γιάννης Μπέζος: Δεν πατάς ένα κουμπί και γίνεσαι απελευθερωμένος, είμαι μεγαλωμένος με στερεότυπα που προσπαθώ να ξεπεράσω

Ο Γιάννης Μπέζος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο θέατρο, την τηλεόραση, καθώς και στους «Απαράδεκτους».

Ο ηθοποιός μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Μίλησέ μου» και ανέφερε αρχικά: «Δεν είναι υποχρεωτικό να γελάμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπως συνηθίζει η ελληνική τηλεόραση που έχει γίνει ένα αφρόλουτρο γενικά πρωινό που δεν αποκαλύπτει τίποτα. Και διακινδυνεύω την πρόβλεψη ότι θα γίνει πολύ βαρετό σε δύο ή τρία χρόνια. Ελπίζω να γίνει κι ανύπαρκτο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι σαν ένα περίπτερο που πουλάει μόνο τσιχλόφουσκες. Με ενοχλεί η ανοησία σε όλα, κυρίως στις πρωινές εκπομπές που ασχολούνται με ό,τι πιο ανόητο υπάρχει».

Αναφορικά με τις σειρές που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση, δήλωσε: «Οι σειρές είναι αναβαθμισμένες. Αρκετά θα έλεγα. Κι αυτό πρέπει να το πιστώσουμε και στην τηλεόραση και στους δημιουργούς και στο κοινό που τους ακολουθεί».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE