Πέθανε Κύπριος συγγραφέας - Τα συγκινητικά λόγια του γιου του

Πέθανε Κύπριος συγγραφέας - Τα συγκινητικά λόγια του γιου του

Απεβίωσε σήμερα Κυριακή, 21 Ιουλίου, ο Κύπριος συγγραφέας Άντης Ροδίτης, σε ηλικία 78 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή ο γιος του, Χριστόφορος Ροδίτης, ο οποίος σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε, «έφυγε ο άνθρωπος που με έμαθε να είμαι άντρας, να μην υποκύπτω σε κανενός την επιβάλλουσα συνθήκη και να υπερασπίζομαι, όπως ο ίδιος έκανε, τα πιστεύω μου μέχρι το τέλος. Ο Άντης Ροδίτης. Ο πατέρας μου».

Παράλληλα, στην ανάρτησή του πρόσθεσε, «και ο Θεός θα σκουπίσει κάθε δάκρυ από τα μάτια τους, και θάνατος δεν θα υπάρχει πια ούτε πένθος, ούτε κραυγή ούτε πόνος θα υπάρχουν πια, γιατί τα παλιά πέρασαν. Αποκάλυψη ΚΑ'4. Χριστόφορος Ροδίτης»

 

Η κηδεία, όπως σημειώνεται στην ανάρτηση, θα τελεστεί την Τρίτη 23 Ιουλίου 2024, στις 10.00, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, στο Καϊμακλί. Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια από τις 09.00 μέχρι τις 10.00 το πρωί.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE