Κυβέρνηση: «Όχι μόνο συμβολική αλλά περισσότερο ουσιαστική η επίσκεψη Μητσοτάκη»

Κυβέρνηση: «Όχι μόνο συμβολική αλλά περισσότερο ουσιαστική η επίσκεψη Μητσοτάκη»

Η ιστορική επίσκεψη του Ελληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η πρώτη Έλληνα Πρωθυπουργού στις επετειακές εκδηλώσεις για καταδίκη του προδοτικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, δεν ήταν μόνο συμβολικής σημασίας αλλά περισσότερο ουσιαστικής.

Αυτό αναφέρει η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ανάρτησή της την Κυριακή στο 'Χ', σημειώνοντας ότι η επίσκεψη "αντανακλά το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών μας, της ειλικρίνειας και του αλληλοσεβασμού μεταξύ δύο αδελφικών κρατών, όπως η Ελλάδα και η Κύπρος".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE