Κυβέρνηση: «Όχι μόνο συμβολική αλλά περισσότερο ουσιαστική η επίσκεψη Μητσοτάκη»

Κυβέρνηση: «Όχι μόνο συμβολική αλλά περισσότερο ουσιαστική η επίσκεψη Μητσοτάκη»

Η ιστορική επίσκεψη του Ελληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η πρώτη Έλληνα Πρωθυπουργού στις επετειακές εκδηλώσεις για καταδίκη του προδοτικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής, δεν ήταν μόνο συμβολικής σημασίας αλλά περισσότερο ουσιαστικής.

Αυτό αναφέρει η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ανάρτησή της την Κυριακή στο 'Χ', σημειώνοντας ότι η επίσκεψη "αντανακλά το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών μας, της ειλικρίνειας και του αλληλοσεβασμού μεταξύ δύο αδελφικών κρατών, όπως η Ελλάδα και η Κύπρος".

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.