Νέα τραγωδία στην άσφαλτο - Νεκρός 29χρονος μοτοσικλετιστής - Τα στοιχεία του στη δημοσιότητα
Νεκρός στην άσφαλτο 29χρονος μοτοσικλετιστής σε σφοδρή τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε τα ξημερώματα στον δρόμο Πάφου-Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε σε υποστατικό στην οροφή διώροφης οικίας, κατασκευασμένο με μεταλλικό σκελετό και επενδυμένο με sandwich panels και το οποίο είχε μετατραπεί σε χώρο διαμονής με πλήρη οικιακό εξοπλισμό στα Πολεμίδια.
Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής, η πυρκαγιά κατασβήστηκε από τις δυνάμεις πυρόσβεσης με χρήση εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών. Δεν κινδύνευσε κανένας από τους ενοίκους οι οποίοι εκκένωσαν μόνοι τους το κτίριο με ασφάλεια.
Τα αίτια διερευνώνται, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα.
* Φωτογραφία αρχείου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




