Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική - Στις φλόγες τυλίχθηκε υποστατικό σε οροφή οικίας στα Πολεμίδια

Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική - Στις φλόγες τυλίχθηκε υποστατικό σε οροφή οικίας στα Πολεμίδια

Σε κινητοποίηση τέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (21/7) η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε υποστατικό στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε σε υποστατικό στην οροφή διώροφης οικίας, κατασκευασμένο με μεταλλικό σκελετό και επενδυμένο με sandwich panels και το οποίο είχε μετατραπεί σε χώρο διαμονής με πλήρη οικιακό εξοπλισμό στα Πολεμίδια.

Όπως αναφέρει ο κ. Κεττής, η πυρκαγιά κατασβήστηκε από τις δυνάμεις πυρόσβεσης με χρήση εγκαταστάσεων σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών. Δεν κινδύνευσε κανένας από τους ενοίκους οι οποίοι εκκένωσαν μόνοι τους το κτίριο με ασφάλεια.

Τα αίτια διερευνώνται, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE