Τζόκερ: «Χαμογέλασε» η τύχη σε δύο Κύπριους – Πόσα βάζουν στην τσέπη και πού παίχτηκαν τα δελτία

Τζόκερ: «Χαμογέλασε» η τύχη σε δύο Κύπριους – Πόσα βάζουν στην τσέπη και πού παίχτηκαν τα δελτία

Δύο τυχεροί κέρδισαν στην κλήρωση του Τζόκερ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024.

Συγκεκριμένα, €1.300.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΤΡΙΤΗΣ 23/07/2024 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή (21/07) διαλογή της 2782ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

Επίσης, πέντε (5) τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5), τα οποία κερδίζουν το ποσό των €100.000,00 για κάθε επιτυχία.

Από τα πέντε τυχερά δελτία, τα δύο βρέθηκαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα σε Λευκωσία (SPYBET LTD  ΚΑΝΤΑΡΑΣ 12  ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ) και Λεμεσό (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΑΓ. ΦΥΛΑΞΕΩΣ 36Β  ΛΕΜΕΣΟΣ).

Δείτε τον πίνακα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE