Φωτιά στη Λεμεσό - Στη μάχη και εναέρια μέσα

Φωτιά στη Λεμεσό - Στη μάχη και εναέρια μέσα

Πυρκαγιά μεταξύ των Κοινοτήτων Πάχνας και Πραστειού Επαρχίας Λεμεσού ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/7).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά ξέσπασε σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με συνολικά τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς πόλης και επαρχίας Λεμεσού. Επιχειρούν επίσης και δύο αεροσκάφη πυρόσβεσης.

Υποστηρίζουν την κατάσβεση ένα πυροσβεστικό όχημα από Βρετανικές Βάσεις και μία Φ.Π.Μ από Υπηρεσία Θήρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE