Θέμα με τα εισοδήματα του Φειδία; Άλλα έλεγε σε συνεντεύξεις και άλλα...δήλωσε στο Κοινοβούλιο

Θέμα με τα εισοδήματα του Φειδία; Άλλα έλεγε σε συνεντεύξεις και άλλα...δήλωσε στο Κοινοβούλιο

Τι συμβαίνει με τα εισοδήματα του Φειδία Παναγιώτου; Παρότι ο ίδιος ανέφερε συνεντεύξεις και βίντεο ότι κέρδιζε αρκετά χρήματα σε ένα χρόνο από τα βίντεο του, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δήλωσε άλλα.

Όσοι ακολουθούν τον, πλέον, Ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου στα social media, θα θυμούνται ότι δήλωνε εισοδήματα πάνω από €1.000.000 σε ένα χρόνο από τα βίντεο το YouTube και ότι εισπράττει περίπου €50.000 κάθε μήνα ως TikToker και YouTuber.

Ωστόσο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δήλωσε εκ διαμέτρου αντίθετα εισοδήματα. Σύμφωνα με την γραπτή δήλωση που κατέθεσε στο Ευρωκοινοβούλιο, αναγράφεται ότι τα τρία τελευταία χρόνια τα εισοδήματα του ήταν περίπου €1.200 το μήνα ως διευθυντής σε δική του εταιρεία. 

Πως γίνεται; Αναμένουμε αν θα δώσει εξηγήσεις στους ακόλουθους και σε όσους του χάρισαν ψήφο εμπιστοσύνης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε άλλο σημείο της δήλωσης του αναφέρει ότι  «Απενεργοποίησα τη δημιουργία εσόδων σε όλα τα βίντεο που σχετίζονται με κοινοβουλευτικές δραστηριότητες...Σύμφωνα με τον Κώδικα Συμπεριφοράς για μέλη του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλίου σχετικά με την Ακεραιότητα και τη Διαφάνεια, θα διαβιβάσω τη δήλωση ιδιωτικών συμφερόντων μου στη Συμβουλευτική Επιτροπή ζητώντας διευκρινίσεις και συμβουλές, τον Σεπτέμβριο του 2024, μόλις εκλεγεί αυτή η επιτροπή».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE