Τρελό βίντεο: Και το... τρακτέρ στα κάγκελα!

Τρελό βίντεο: Και το... τρακτέρ στα κάγκελα!

Όταν η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στα... τρακτέρ, κάποιοι τύποι από την Σουηδία δείχνουν πώς μπορεί ένα αρχαίο μηχάνημα να μετατραπεί σε μηχανή διασκέδασης

Οι τύποι πραγματικά δεν υπάρχουν. Και όλα αυτά που κάνουν στο βίντεο είναι απίστευτα. Χρησιμοποιώντας ένα αρχαίο Volvo και με μία μηχανή 225 ίππων, ο Σουηδός Filip Lindquist και η παρέα του κυριολεκτικά... οργώνουν. 
Κάνοντας πράγματα και θαύματα είτε στους τέσσερις είτε στους δύο τροχούς. Και κάποιες φορές και σε... κανέναν τροχό, μιας και η βαρύτητα αποφασίζει να φέρει τα πάνω κάτω (ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς).

Κινούμενοι σε χωράφια και άσφαλτο, κάνοντας ότι τρελό μπορεί να βάλει ο νους σας, οι τύπου από την Σουηδία αποδεικνύονται πολύ πιο θερμόαιμοι από τους νότιους. Όσο για το ηθικό δίδαγμα της υπόθεσης, το βίντεο δείχνει μερικές καλές ιδέες για τα επόμενα μπλόκα των αγροτών (πλάκα κάνουμε...). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE