LIKE ONLINE

Τρελό βίντεο: Και το... τρακτέρ στα κάγκελα!

Τρελό βίντεο: Και το... τρακτέρ στα κάγκελα!

Όταν η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στα... τρακτέρ, κάποιοι τύποι από την Σουηδία δείχνουν πώς μπορεί ένα αρχαίο μηχάνημα να μετατραπεί σε μηχανή διασκέδασης

Οι τύποι πραγματικά δεν υπάρχουν. Και όλα αυτά που κάνουν στο βίντεο είναι απίστευτα. Χρησιμοποιώντας ένα αρχαίο Volvo και με μία μηχανή 225 ίππων, ο Σουηδός Filip Lindquist και η παρέα του κυριολεκτικά... οργώνουν. 
Κάνοντας πράγματα και θαύματα είτε στους τέσσερις είτε στους δύο τροχούς. Και κάποιες φορές και σε... κανέναν τροχό, μιας και η βαρύτητα αποφασίζει να φέρει τα πάνω κάτω (ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς).

Κινούμενοι σε χωράφια και άσφαλτο, κάνοντας ότι τρελό μπορεί να βάλει ο νους σας, οι τύπου από την Σουηδία αποδεικνύονται πολύ πιο θερμόαιμοι από τους νότιους. Όσο για το ηθικό δίδαγμα της υπόθεσης, το βίντεο δείχνει μερικές καλές ιδέες για τα επόμενα μπλόκα των αγροτών (πλάκα κάνουμε...). 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top