Τρελό βίντεο: Και το... τρακτέρ στα κάγκελα!

Τρελό βίντεο: Και το... τρακτέρ στα κάγκελα!

Όταν η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στα... τρακτέρ, κάποιοι τύποι από την Σουηδία δείχνουν πώς μπορεί ένα αρχαίο μηχάνημα να μετατραπεί σε μηχανή διασκέδασης

Οι τύποι πραγματικά δεν υπάρχουν. Και όλα αυτά που κάνουν στο βίντεο είναι απίστευτα. Χρησιμοποιώντας ένα αρχαίο Volvo και με μία μηχανή 225 ίππων, ο Σουηδός Filip Lindquist και η παρέα του κυριολεκτικά... οργώνουν. 
Κάνοντας πράγματα και θαύματα είτε στους τέσσερις είτε στους δύο τροχούς. Και κάποιες φορές και σε... κανέναν τροχό, μιας και η βαρύτητα αποφασίζει να φέρει τα πάνω κάτω (ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς).

Κινούμενοι σε χωράφια και άσφαλτο, κάνοντας ότι τρελό μπορεί να βάλει ο νους σας, οι τύπου από την Σουηδία αποδεικνύονται πολύ πιο θερμόαιμοι από τους νότιους. Όσο για το ηθικό δίδαγμα της υπόθεσης, το βίντεο δείχνει μερικές καλές ιδέες για τα επόμενα μπλόκα των αγροτών (πλάκα κάνουμε...). 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE