Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Τέθηκαν υπό κράτηση ο 28χρονος και ο 57χρονος - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Αναθυμιάσεις σε πισίνα: Τέθηκαν υπό κράτηση ο 28χρονος και ο 57χρονος - Συνεχίζονται οι εξετάσεις

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της αμέλειας καθήκοντος, αμελείς και απερίσκεπτες πράξεις, αμελείς πράξεις που προκαλούν σωματική βλάβη κ.ά., η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 28 και 57 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση αφορά την πρόκληση αναθυμιάσεων μετά από εργασίες σε πισίνα ξενοδοχειακής μονάδας στην Πάφο, κατά την οποία 26 πρόσωπα ένιωσαν αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταβούν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Τα πιο πάνω πρόσωπα έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο, ενώ δύο ανήλικα πρόσωπα κρατήθηκαν προληπτικά για νοσηλεία.

Πέραν των πιο πάνω αδικημάτων, εναντίον του 28χρονου διερευνάται και το αδίκημα της παράβασης των όρων άδειας εργασίας του.

Σήμερα οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησής τους.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE