Κρήτη: Έφοδος της Αστυνομίας στον Μυλοπόταμο με αφορμή την υπόθεση του Ελληνοκαναδού

Κρήτη: Έφοδος της Αστυνομίας στον Μυλοπόταμο με αφορμή την υπόθεση του Ελληνοκαναδού

Στο επίκεντρο βρίσκεται ξανά ο ορεινός Μυλοπόταμος λόγω μεγάλης αστυνομικής έρευνας που έγινε στην περιοχή.

Στη σημερινή επιχείρηση που στήθηκε μάλιστα συμμετείχαν πολλοί αστυνομικοί και από άλλους νομούς.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα Ζωνιανά, ενώ έρευνες έγιναν στα σπίτια συγκεκριμένων οικογενειών. Οι αστυνομικοί βρήκαν δύο μικρές φυτείες των 15 δενδρυλλίων στα περιβολάκια τους, ενώ προχώρησαν και σε συλλήψεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις με ορισμένους να πετούν και πάλι πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Παράλληλα, έγιναν έρευνες και σε σπίτια, με αφορμή την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Ελληνοκαναδού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE