Κρήτη: Έφοδος της Αστυνομίας στον Μυλοπόταμο με αφορμή την υπόθεση του Ελληνοκαναδού

Κρήτη: Έφοδος της Αστυνομίας στον Μυλοπόταμο με αφορμή την υπόθεση του Ελληνοκαναδού

Στο επίκεντρο βρίσκεται ξανά ο ορεινός Μυλοπόταμος λόγω μεγάλης αστυνομικής έρευνας που έγινε στην περιοχή.

Στη σημερινή επιχείρηση που στήθηκε μάλιστα συμμετείχαν πολλοί αστυνομικοί και από άλλους νομούς.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν τα Ζωνιανά, ενώ έρευνες έγιναν στα σπίτια συγκεκριμένων οικογενειών. Οι αστυνομικοί βρήκαν δύο μικρές φυτείες των 15 δενδρυλλίων στα περιβολάκια τους, ενώ προχώρησαν και σε συλλήψεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις με ορισμένους να πετούν και πάλι πέτρες κατά των αστυνομικών δυνάμεων.

Παράλληλα, έγιναν έρευνες και σε σπίτια, με αφορμή την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Ελληνοκαναδού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE