ΑΔΜΗΕ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έρευνας του ιταλικού πλοίου ανοικτά της Κάσου

ΑΔΜΗΕ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έρευνας του ιταλικού πλοίου ανοικτά της Κάσου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ιταλικού πλοίου levoli Relume στα διεθνή ύδατα μεταξύ Κάσου και Καρπάθου.

Το πλοίο, που πραγματοποιεί έρευνες βυθού για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Κύπρου, είχε βρεθεί στο επίκεντρο μίας νέας έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με την Άγκυρα να στέλνει στην περιοχή πολεμικά πλοία.

Ο ΑΔΜΗΕ, φορέας υλοποίησης του Έργου Κοινού Ενδιαφέροντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης 3.10.2 ανακοινώνει ότι το πλοίο «Ievoli Relume» της ιταλικής εταιρείας NextGeo, που διενεργεί για λογαριασμό της γαλλικής εταιρείας Nexans, έρευνες βυθού για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Κύπρου, ολοκλήρωσε τις εργασίες στα διεθνή ύδατα μεταξύ Κάσου και Καρπάθου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE