ΑΔΜΗΕ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έρευνας του ιταλικού πλοίου ανοικτά της Κάσου

ΑΔΜΗΕ: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες έρευνας του ιταλικού πλοίου ανοικτά της Κάσου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του ιταλικού πλοίου levoli Relume στα διεθνή ύδατα μεταξύ Κάσου και Καρπάθου.

Το πλοίο, που πραγματοποιεί έρευνες βυθού για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Κύπρου, είχε βρεθεί στο επίκεντρο μίας νέας έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με την Άγκυρα να στέλνει στην περιοχή πολεμικά πλοία.

Ο ΑΔΜΗΕ, φορέας υλοποίησης του Έργου Κοινού Ενδιαφέροντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης 3.10.2 ανακοινώνει ότι το πλοίο «Ievoli Relume» της ιταλικής εταιρείας NextGeo, που διενεργεί για λογαριασμό της γαλλικής εταιρείας Nexans, έρευνες βυθού για την ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης – Κύπρου, ολοκλήρωσε τις εργασίες στα διεθνή ύδατα μεταξύ Κάσου και Καρπάθου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.