Τραγωδία έξω από το Άργος με νεκρό 45χρονο δικυκλιστή

Τραγωδία έξω από το Άργος με νεκρό 45χρονο δικυκλιστή

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Άργους – Άστρους Κυνουρίας. Πιο συγκεκριμένα, έγινε εκτροπή μηχανής, με θανάσιμο τραυματισμό ενός άντρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, τις πρώτες πρωινές ώρες, της 24ης Ιουλίου 2024, στο 16,4ο χλμ. του δρόμου Άργους – Άστρους, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 45χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.

Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 45χρονου.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους – Μυκηνών, σύμφωνα με το τοπικό μέσο argolikeseidhseis.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE