Τραγωδία έξω από το Άργος με νεκρό 45χρονο δικυκλιστή

Τραγωδία έξω από το Άργος με νεκρό 45χρονο δικυκλιστή

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Άργους – Άστρους Κυνουρίας. Πιο συγκεκριμένα, έγινε εκτροπή μηχανής, με θανάσιμο τραυματισμό ενός άντρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, τις πρώτες πρωινές ώρες, της 24ης Ιουλίου 2024, στο 16,4ο χλμ. του δρόμου Άργους – Άστρους, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ένας 45χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη.

Αποτέλεσμα της εξέλιξης αυτής, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 45χρονου.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους – Μυκηνών, σύμφωνα με το τοπικό μέσο argolikeseidhseis.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE