Γαλλία: Επιτρέπει προσωρινά τα ιπτάμενα ηλεκτρικά ταξί

Γαλλία: Επιτρέπει προσωρινά τα ιπτάμενα ηλεκτρικά ταξί

Το Συμβούλιο Επικρατείας της Γαλλίας επιτρέπει προσωρινά τα εναέρια ήιπτάμενα ηλεκτρικά ταξί που αδειοδότησε η κυβέρνηση αλλά απαγόρευσε ο Δήμος του Παρισιού ως αντι-οικολογικά.

Έτσι μικρά ηλεκτρικά ελικόπτερα θα μπορούν να σταθμεύουν κοντά στη γέφυρα Όστερλιτς κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και παραολυμπιακών αγώνων και θα προσγειώνονται σε όλο το Σηκουάνα μέσα στο Παρίσι.

Η τελική δικαστική απόφαση θα παρθεί το φθινόπωρο, τα ιπτάμενα ταξί, ελικόπτερα θα λειτουργήσουν προς το παρόν με την προσωρινή τους άδεια από την κυβέρνηση μέχρι τέλη Δεκεμβρίου 2024.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE