ΛΟΤΤΟ: «Χαμογέλασε» η τύχη σε δύο Κύπριους – Πόσα βάζουν στην τσέπη και πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία

ΛΟΤΤΟ: «Χαμογέλασε» η τύχη σε δύο Κύπριους – Πόσα βάζουν στην τσέπη και πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία

Στην κλήρωση της 2538ης  του ΛΟΤΤΟ δε βρέθηκε νικητής στην 1η κατηγορία. Στη 2η κατηγορία 5άρι βρέθηκαν πέντε (5) τυχερά δελτία που το καθένα κερδίζει 1.000€ το μήνα για 1 χρόνο.

Από τα πέντε τυχερά δελτία, τα δύο βρέθηκαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Λάρνακα (ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ  ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ  75  ΛΑΡΝΑΚΑ και ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΤΡΑΚΙΔΗΣ  ΖΗΝΩΝΟΣ ΚΙΤΙΕΩΣ 48  ΛΑΡΝΑΚΑ)

Δείτε τους νικητές:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE