Πυρκαγιά στην επ. Λευκωσίας έθεσε σε κινητοποίηση τις δυνάμεις πυρόσβεσης - Μυστήριο τα αίτια

Πυρκαγιά στην επ. Λευκωσίας έθεσε σε κινητοποίηση τις δυνάμεις πυρόσβεσης - Μυστήριο τα αίτια

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Κυριακή 28 Ιουλίου, 2024 και ώρα 16:25 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Νικηταρίου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 16:40, καίγοντας έκταση 2 δεκαρίων με αμυγδαλιές και άγρια βλάστηση.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 6 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα. Της επιχείρησης του Τμήματος Δασών, συνέδραμε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 3 άτομα και 1 πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

*Εικόνα αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

ΕΔΕΚ: Εν αναμονή της κοινής δήλωσης των τριών- Σκαλώνουν στις λεπτομέρειες, για επιστροφή των διαγραφέντων

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η κοινή ανακοίνωση των τριών υποψηφίων για την προεδρία της ΕΔΕΚ, οι οποίοι συμφώνησαν να αποσυρθούν και να αναλάβει την προεδρία του κόμματος ο Νίκος Αναστασίου, ως μεταβατικός πρόεδρος, μέχρι το επόμενο εκλογικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2026.