Ο Ερντογάν χαστούκισε μικρό αγοράκι επειδή δεν του φίλησε το χέρι - Δείτε βίντεο

Ο Ερντογάν χαστούκισε μικρό αγοράκι επειδή δεν του φίλησε το χέρι - Δείτε βίντεο

Σάλο στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει το καρέ που δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο να χαστουκίζει ένα μικρό αγοράκι επειδή δεν του φίλησε το χέρι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια τελετής εγκαινίων για σπίτια που ανακατασκευάστηκαν στο πλαίσιο της αστικής μεταμόρφωσης στη βόρεια επαρχία Ρίζε.

Μετά την ομιλία, ο Ερντογάν παρέδωσε τα κλειδιά των σπιτιών στους ιδιοκτήτες.

Δύο παιδιά μιας οικογένειας ανέβηκαν στη σκηνή πριν από τους γονείς τους. Ο Ερντογάν άπλωσε το χέρι του στα παιδιά για να του φιλήσουν το χέρι.

Όταν το μικρό αγοράκι για λίγα δευτερόλεπτα κοντοστάθηκε και απλά κοίταζε τον πρόεδρο, εκείνος τον χαστούκισε.

Το παιδί, μετά που του εξήγησαν, φίλησε το χέρι του προέδρου. Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της Τουρκίας έδωσε χρήματα στον μεγαλύτερο αδερφό, κάτι που έχει ξανά κάνει στο παρελθόν.

Σημειώνεται, ότι το χειροφίλημα σε μεγαλύτερους είναι ένα παραδοσιακό έθιμο στη Τουρκία και εκφράζει τον σεβασμό στο πρόσωπο του μεγαλύτερου.

Παλιότερα, ο Τούρκος πρόεδρος βρισκόνταν σε εγκαίνια και αστειευόμενος είχε πάλι χτυπήσει στο κεφάλι ένα αγοράκι το οποίο κούνησε την κορδέλα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE