Ξάνθη: Μια 15χρονη και ένας 57χρονος σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Ξάνθη: Μια 15χρονη και ένας 57χρονος σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε, χθες το απόγευμα, στο 14ο χλμ της περιφερειακής οδού Νέας Κεσσάνης - Αβάτου (ύψος διασταύρωσης Μυρωδάτου), στην Ξάνθη.

Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 18.45, όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος και στο οποίο επέβαιναν μία 48χρονη και τρεις 15χρονες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 57χρονο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, νεκροί είναι ο 53χρονος οδηγός και η μία εκ των δεκαπεντάχρονων επιβάτιδων και τραυματίες τα υπόλοιπα τρία άτομα που επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Ξάνθης και της Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ρητορική μετατόπιση Ερχιουρμάν - Η ανοχή  Γκουτέρες και ο προβληματισμός της Λευκωσίας

Κυπριακό: Η ρητορική μετατόπιση Ερχιουρμάν - Η ανοχή Γκουτέρες και ο προβληματισμός της Λευκωσίας

Οι τοποθετήσεις του κατοχικού ηγέτη ότι στο Κυπριακό «κινούνται από το ίδιο σημείο με την Τουρκία» δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες. Δεν πρόκειται για μια ακόμη διαπραγματευτική διατύπωση- είναι πολιτική δήλωση στρατηγικής κατεύθυνσης. Όταν η αφετηρία ταυτίζεται με εκείνη της Άγκυρας, η οποία έχει επισήμως υιοθετήσει τη λύση δύο κρατών, τότε το ερώτημα δεν είναι διαδικαστικό, αλλά ουσιαστικό: σε ποια βάση επιδιώκεται επανέναρξη συνομιλιών;

BEST OF TOTHEMAONLINE