Ώρες αγωνίας: Γυναίκα 50 ετών ελλείπει από την κατοικία της στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία της

Ώρες αγωνίας: Γυναίκα 50 ετών ελλείπει από την κατοικία της στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία της

Φωτογραφία και τα στοιχεία γυναίκας ηλικίας 50 ετών, η οποία ελλείπει από την κατοικία της στην επαρχία Λεμεσού, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για την Amina Chikhou, ημερομηνία γέννησης 23/02/1974, από Συρία, η οποία ελλείπει από τις 2.30 το μεσημέρι της Τρίτης, 30 Ιουλίου, 2024, όταν και αναχώρησε πεζή από την κατοικία της στο Κολόσσι. Αυτή περιγράφεται ως ύψους 1.50, ισχυρής σωματικής διάπλασης, με καστανά σγουρά μέχρι τους ώμους μαλλιά, και καστανά μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE