Αεροπλάνα γεμάτα επιβάτες συγκρούστηκαν σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας - Δείτε βίντεο

Αεροπλάνα γεμάτα επιβάτες συγκρούστηκαν σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας - Δείτε βίντεο

Οι ζημιές που προκλήθηκαν σε δύο αεροσκάφη όταν συγκρούστηκαν σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας έχουν καταγραφεί σε βίντεο.

Το τρομακτικό περιστατικό όταν αεροσκάφος της Gol Airlines γεμάτο επιβάτες βρισκόταν στον αεροδιάδρομο του αεροδρομίου Congonhas στο Σάο Πάολο και περίμενε να αναχωρήσει, ενώ ένα αεροσκάφος που επίσης είχε κόσμο LATAM Airlines, μόλις είχε προσγειωθεί από το Ρίο ντε Τζανέιρο, με τα δύο αεροπλάνα να συγκρούονται.

Δείτε βίντεο με τις ζημιές:

«Οι πελάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και επανατοποθετήθηκαν σε άλλο αεροσκάφος για να συνεχίσουν το ταξίδι τους», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.

«Όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα αποβιβάστηκαν κανονικά και με απόλυτη ασφάλεια», ανέφερε η LATAM Airlines στη δική της ανακοίνωση. «Η εταιρεία διευκρινίζει ότι το αεροσκάφος απομακρύνθηκε για συντήρηση και ότι διερευνά το περιστατικό», διευκρίνισε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE