Ηλεία: 15χρονη κατήγγειλε για βιασμό τον πρώην σύντροφό της

Ηλεία: 15χρονη κατήγγειλε για βιασμό τον πρώην σύντροφό της

Οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας εξετάζουν προσεκτικά την καταγγελία μιας 15χρονης κοπέλας, η οποία ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα βιασμού από τον 19χρονο πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με το Patrisnews, η 15χρονη υποστηρίζει ότι ο πρώην σύντροφός της, αλβανικής καταγωγής, την κακοποίησε σεξουαλικά, βιάζοντάς την, την περασμένη Τρίτη σε χωριό της Ηλείας.

Η καταγγελία εξετάζεται με σοβαρότητα και διακριτικότητα από τις αστυνομικές αρχές, που επισημαίνουν πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE