Συναγερμός: Χάθηκαν τα ίχνη της 14χρονης Σώτιας στη Λευκωσία - Βοηθήστε στον εντοπισμό της - Δείτε φωτογραφία

Συναγερμός: Χάθηκαν τα ίχνη της 14χρονης Σώτιας στη Λευκωσία - Βοηθήστε στον εντοπισμό της - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Σώτιας Οικονομίδου, 14 ετών, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της, στη Λευκωσία, από χθες 01/08/2024.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου, με μαύρα, μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησής της φορούσε μαύρη φανέλα, γκρίζο, κοντό, αθλητικό παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Εικόνα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE