Συναγερμός: Χάθηκαν τα ίχνη της 14χρονης Σώτιας στη Λευκωσία - Βοηθήστε στον εντοπισμό της - Δείτε φωτογραφία

Συναγερμός: Χάθηκαν τα ίχνη της 14χρονης Σώτιας στη Λευκωσία - Βοηθήστε στον εντοπισμό της - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της Σώτιας Οικονομίδου, 14 ετών, η οποία απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της, στη Λευκωσία, από χθες 01/08/2024.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.60μ. περίπου, με μαύρα, μακριά μαλλιά. Κατά την αναχώρησής της φορούσε μαύρη φανέλα, γκρίζο, κοντό, αθλητικό παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Εικόνα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE