Ασυνείδητος οδηγός «φόρτωσε» με παλιοσίδερα το όχημα του και «έκοβε» βόλτες - Δείτε φωτογραφία

Ασυνείδητος οδηγός «φόρτωσε» με παλιοσίδερα το όχημα του και «έκοβε» βόλτες - Δείτε φωτογραφία

Γεγονός είναι πλέον ότι οι κυπριακοί δρόμοι γέμισαν ασυνείδητους οδηγούς, οι οποίοι αποτελούν κίνδυνο για όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας οδηγός συγκεκριμένα «φόρτωσε» το όχημα του με παλιοσίδερα, τα οποία, ανά πάσα ώρα, μπορούν να πέσουν και να προκαλέσουν από ατύχημα μέχρι και τον θάνατο ενός συνάνθρωπου μας.

Δείτε την φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα CYPoliceCheckpoints:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE