Τρίκαλα: «Ραγίζουν καρδιές» τα μηνύματα των φίλων του 26χρονου Γιώργου που «έσβησε» ενώ εργαζόταν σε ταβέρνα

Τρίκαλα: «Ραγίζουν καρδιές» τα μηνύματα των φίλων του 26χρονου Γιώργου που «έσβησε» ενώ εργαζόταν σε ταβέρνα

Με συγκινητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετούν οι φίλοι του τον Γιώργο που έχασε ξαφνικά τη ζωή του.

Ο 26χρονος κατέρρευσε την ώρα που εργαζόταν σε ταβέρνα. Παρά τις προσπάθειες διασωστών και γιατρών κατέληξε στο νοσοκομείο της πόλης.

«Έφυγες νωρίς, φίλε μου, εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχούλα σου», γράφει φίλος του ενώ άλλη μία φίλη του γράφει στην ανάρτησή της «πέταξες μακριά μας σαν αετός».

Άφησε πίσω τη σύζυγο και το μικρό παιδί τους. Στο παρελθόν ήταν ποδοσφαιριστής στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Χρήστης που τον γνώριζε από την ποδοσφαιρική ομάδα έγραψε ότι ήταν «ένα χαμογελαστό παιδί που έτρεχε για όλα, είχε τα γήπεδα και το χορτάρι στην «πένα», καλύτερα από γήπεδα ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE