Εφιάλτης για 32χρονη στο Διδυμότειχο: Την κρατούσε φυλακισμένη ο σύντροφός της, τη χτυπούσε και τη βίαζε

Εφιάλτης για 32χρονη στο Διδυμότειχο: Την κρατούσε φυλακισμένη ο σύντροφός της, τη χτυπούσε και τη βίαζε

Εφιαλτικές στιγμές ζούσε για περίπου έναν μήνα μια 32χρονη γυναίκα στα χέρια του συντρόφου της στο Διδυμότειχο καθώς ο άντρας φέρεται να την χτυπούσε, να την κρατούσε κλεισμένη στο σπίτι και να τη βίαζε.

Η 32χρονη πέρασε το κατώφλι του τμήματος Ασφαλείας Διδυμοτείχου το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Οι αστυνομικοί την είδαν με εμφανή τραύματα στο σώμα και τα χέρια της, ενώ η ίδια κατήγγειλε ότι την χτύπησε ο σύντροφος της.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Σε βάρος του 32χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, παράνομη κατακράτηση και ενδοοικογενειακή βία ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.