Toυς σταμάτησαν για έλεγχο και «έπιασαν λαβράκι»: Πέραν των εννιά κιλών κάνναβης – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Toυς σταμάτησαν για έλεγχο και «έπιασαν λαβράκι»: Πέραν των εννιά κιλών κάνναβης – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 31 και 26 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, παράνομη κατοχή και χρήση ναρκωτικών, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθώς και παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 8 χθες το βράδυ, μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο τον 26χρονο, σε περιοχή της Λεμεσού, όπου στην κατοχή του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 157 γραμμάρια κάνναβης, 38 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο με ίχνη κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 1,520 ευρώ, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα του 31χρονου στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, εννιά περίπου κιλά κάνναβης, 52 περίπου γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, 1001 κροτίδες, πέντε φωτοβολίδες, δύο πυρσοί και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ.

Ακολούθως, έγινε έρευνα και στην οικία του 26χρονου όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 20 κροτίδες και το χρηματικό ποσό των 4,100 ευρώ.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ και το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE