Πηγές από την Αθήνα: Υπονομεύει την εθνική προσπάθεια η παρερμηνεία δηλώσεων Γεραπετρίτη

Πηγές από την Αθήνα: Υπονομεύει την εθνική προσπάθεια η παρερμηνεία δηλώσεων Γεραπετρίτη

Υπονομεύει την εθνική προσπάθεια για επανεκκίνηση συνομιλιών η παρερμηνεία των δηλώσεων του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργου Γεραπετρίτη, αναφέρουν διπλωματικές πηγές από την Αθήνα σε σχέση με την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ.

«Η παρερμηνεία των δηλώσεων του Έλληνα Υπουργού εξωτερικών, όπου η προφανής δήλωσή του ήταν ότι η έλλειψη πολιτικής γενναιότητας αφορούσε στην Τουρκία, οδηγώντας το Κυπριακό σε ακινησία και πιο ακραίες θέσεις, υπονομεύει την εθνική προσπάθεια για την επανεκκίνηση των συνομιλιών», αναφέρουν οι διπλωματικές πηγές.

Η ελληνική κυβέρνηση και το Υπουργείο Εξωτερικών, προσθέτουν οι ίδιες πηγές, «σε πεισμα όσων πρεσβεύουν την αδράνεια, θα συνεχίσει, σε πλήρη σύμπνοια με την Κυπριακή Δημοκρατία, τη μεγάλη εθνική προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.