Έκανε τον παρακαμπτήριο δρόμο... πίστα της φόρμουλας 27χρονος - Συνελήφθη από την Αστυνομία

Έκανε τον παρακαμπτήριο δρόμο... πίστα της φόρμουλας 27χρονος - Συνελήφθη από την Αστυνομία

Στη σύλληψη 27χρονου οδηγού, που εντοπίστηκε να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα, προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.35π.μ. σήμερα, ενώ μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, στον παρακαμπτήριο δρόμο Αγίου Αθανασίου, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 192 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το ανώτατο όριο, στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου είναι 80 χιλιόμετρα.

Τα μέλη της Τροχαίας ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος ήταν 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE