Έκανε τον παρακαμπτήριο δρόμο... πίστα της φόρμουλας 27χρονος - Συνελήφθη από την Αστυνομία

Έκανε τον παρακαμπτήριο δρόμο... πίστα της φόρμουλας 27χρονος - Συνελήφθη από την Αστυνομία

Στη σύλληψη 27χρονου οδηγού, που εντοπίστηκε να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα, προχώρησε τα ξημερώματα η Αστυνομία, στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.35π.μ. σήμερα, ενώ μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, στον παρακαμπτήριο δρόμο Αγίου Αθανασίου, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 192 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το ανώτατο όριο, στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου είναι 80 χιλιόμετρα.

Τα μέλη της Τροχαίας ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε οδηγός του οχήματος ήταν 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

LIVE: Στη Γενεύη ο Ιρανός ΥΠΕΞ για συνάντηση με Ευρωπαίους – «Θα τους ακούσει αλλά δεν θα διαπραγματευτεί»

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE