Τον τσάκωσαν με αδασμολόγητα τσιγάρα - Πρόστιμο σε 50χρονο

Τον τσάκωσαν με αδασμολόγητα τσιγάρα - Πρόστιμο σε 50χρονο

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 1000 ευρώ επιβλήθηκε σε 50χρονο για κατοχή αδασμολόγητων τσιγάρων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 4 Αυγούστου γύρω στις 23:10 στη Λεωφόρο Χρήστου Κέλλη στην Κισσόνεργα μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από μόνιμο κάτοικο Κύπρου ηλικίας 50 ετών.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του εντοπίστηκαν 11 κούτες τσιγάρων, οι οποίες δεν έφεραν τις απαιτούμενες σημάνσεις . Αυτές κατά πάσαν πιθανότητα προέρχονται από τις μη ελεγχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας και μεταφέρθηκαν παράνομα, χωρίς να καταβληθούν οι απαιτούμενοι δασμοί.

Τα τσιγάρα κατασχέθηκαν και στον 50χρονο επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα Κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE