Τον τσάκωσαν με αδασμολόγητα τσιγάρα - Πρόστιμο σε 50χρονο

Τον τσάκωσαν με αδασμολόγητα τσιγάρα - Πρόστιμο σε 50χρονο

Εξώδικο πρόστιμο ύψους 1000 ευρώ επιβλήθηκε σε 50χρονο για κατοχή αδασμολόγητων τσιγάρων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 4 Αυγούστου γύρω στις 23:10 στη Λεωφόρο Χρήστου Κέλλη στην Κισσόνεργα μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από μόνιμο κάτοικο Κύπρου ηλικίας 50 ετών.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα του εντοπίστηκαν 11 κούτες τσιγάρων, οι οποίες δεν έφεραν τις απαιτούμενες σημάνσεις . Αυτές κατά πάσαν πιθανότητα προέρχονται από τις μη ελεγχόμενες περιοχές της Δημοκρατίας και μεταφέρθηκαν παράνομα, χωρίς να καταβληθούν οι απαιτούμενοι δασμοί.

Τα τσιγάρα κατασχέθηκαν και στον 50χρονο επιβλήθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE