ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συννεφιά βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες στην Κύπρο! Διαβάστε που και πότε

Συννεφιά βροχές και καταιγίδες τις επόμενες μέρες στην Κύπρο! Διαβάστε που και πότε

Μπορεί οι βροχούλες να δροσίζουν τοπικά περιοχές...αλλά όπως λέει η Μετεωρολογική Υπηρεσία, σιγά σιγά θα έρθουν και τοπικές καταιγίδες!

Το βράδυ της Τρίτης 6 Οκτωβρίου, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας, κυρίως κοντά στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 18 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη,αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένη καταιγίδα, το πρωί και νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και μετά το μεσημέρι, στα νότια και τοπικά στα δυτικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 27 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τετάρτη βράδυ ο καιρός θα είναι στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, όμως στα δυτικά, στα βόρεια και τοπικά στα ορεινά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη αλλά στα νότια και ανατολικά παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, η οποία αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά ή και στα νοτιοανατολικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και την Παρασκευή και μικρή άνοδο το Σάββατο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top