Ένοχοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του τ/κ Χαλίλ Φαλγιαλί στα κατεχόμενα

Ένοχοι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του τ/κ Χαλίλ Φαλγιαλί στα κατεχόμενα

Ένοχοι κρίθηκαν σήμερα οι τρεις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Τουρκοκύπριου επιχειρηματία Χαλίλ Φαλγιαλί και του οδηγού του, Μουράτ Ντεμιρτάς, που διαπράχθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2022 στην περιοχή του κατεχόμενου Άγιου Επίκτητου.

Το «κακουργιοδικείο» Κερύνειας έκρινε ενόχους τους Ομέρ Τουντς, Βεϊσέλ Σαρέ και Μούσα Τσιτσέκ για 17 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των ανθρωποκτονιών, παράνομης οπλοφορίας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Η πρόεδρος του «Δικαστηρίου», Μπανού Σογιέρ, στην αγόρευσή της τόνισε ότι οι κατηγορούμενοι, ενώ είχαν την ευκαιρία να μην προβούν στην πράξη τους, εντούτοις προχώρησαν στον σχεδιασμό και την εκτέλεση του εγκλήματος.

Η ανακοίνωση της ποινής των τριών καταδικασθέντων αναμένεται να γίνει αύριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE