Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λεμεσό - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λεμεσό - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Φωτογραφία και τα στοιχεία 17χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στην επαρχία Λεμεσού, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Riad Hamid, ημερομηνία γέννησης 06/06/2007, από Συρία, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στο χωριό Άγιος Μάμας, στην επαρχία Λεμεσού, από την Δευτέρα, 05 Αυγούστου, 2024. Ο 17χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.80, λεπτής σωματικής διάπλασης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE