Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λεμεσό - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λεμεσό - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Φωτογραφία και τα στοιχεία 17χρονου, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στην επαρχία Λεμεσού, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Riad Hamid, ημερομηνία γέννησης 06/06/2007, από Συρία, ο οποίος ελλείπει από τον χώρο διαμονής του στο χωριό Άγιος Μάμας, στην επαρχία Λεμεσού, από την Δευτέρα, 05 Αυγούστου, 2024. Ο 17χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.80, λεπτής σωματικής διάπλασης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.